Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Nieuwe Vrouwenkring Haarlem Amsterdam

Bijna van start nog enkele plekken


De Kringen

Ander nieuws

Ben jij een vrouw tussen de 40 en 65 jaar die op zoek is naar een warme en betekenisvolle gemeenschap? Zoek niet verder, want de allereerste Vrouwen Kring Haarlem en Amsterdam staat op het punt van start te gaan, en jij bent van harte uitgenodigd om deel uit te maken van dit inspirerende avontuur!

De reacties waren overweldigend toen we onze eerste stappen zetten op de weg naar het creëren van deze unieke kring. Binnen slechts 2 maanden was onze groep compleet – een duidelijk bewijs van de ongekende enthousiasme onder onze deelnemers. En we hebben geweldig nieuws: er zijn nog enkele kostbare plekken beschikbaar, en we zouden niets liever willen dan dat jij je bij ons aansluit!

Quote:

“ongekende enthousiasme”

Waarom je deel moet uitmaken van Vrouwen Kring Haarlem en Amsterdam:

  1. Verbondenheid: In onze kring draait alles om het bouwen van sterke en ondersteunende relaties met gelijkgestemde vrouwen. Samen lachen, huilen, groeien en bloeien we.
  2. Persoonlijke Groei: De kring biedt een veilige ruimte voor jou om te ontdekken, te delen en te groeien. Leer van elkaars ervaringen en wijsheid, en versterk je zelfvertrouwen.
  3. Levenslange Vriendschappen: Hier ontmoet je andere vrouwen uit de LHBTI gemeenschap, die je vriendinnen voor het leven kunnen worden. Samen beleef je avonturen, deel je verhalen en steun je elkaar door dik en dun.
  4. Inspiratie: Laat je inspireren door boeiende gesprekken, workshops en activiteiten die je zullen verrijken en je kijk op het leven zullen verbreden.
  5. Plezier en Avontuur: We zullen samen nieuwe herinneringen creëren, uitstapjes maken en deelnemen aan leuke activiteiten. Het leven is te kort om niet te genieten!

Direct naar deze kring

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….