Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Nieuwe website online

De regio staat in de picture!


De Kringen

Ander nieuws

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze nieuwe website online is! Deze vernieuwde online hub staat klaar om je te voorzien van een nog betere ervaring en om onze missie om mensen samen te brengen en gemeenschappen te versterken, naar een hoger niveau te tillen.

 

Hier zijn enkele van de belangrijkste veranderingen die je kunt verwachten:

Regio’s met Eigen Nieuws en Agenda

Een van de meest opwindende updates op onze nieuwe website is de introductie van speciale nieuws- en agenda-pagina’s voor elke regio. We begrijpen het belang van lokale betrokkenheid en willen elke gemeenschap de kans geven om specifiek nieuws en evenementen te delen. Nu kunnen regio’s hun eigen unieke content beheren en delen, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er gebeurt in jouw buurt.

” je zult snel kunnen ontdekken wat elke kring uniek maakt en hoe je je kunt aansluiten ”

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

Duidelijke Kringenpagina’s

Voor een diepgaande kennismaking met onze kringen hebben we nu aparte pagina’s gecreëerd die duidelijk het verschil aangeven tussen elke kring. Deze nieuwe sectie van de website biedt gedetailleerde informatie over elke kring, inclusief hun missie, doelen en actieve initiatieven. Of je nu geïnteresseerd bent in onze themakring, doekring of culturele kring, je zult snel kunnen ontdekken wat elke kring uniek maakt en hoe je je kunt aansluiten.

Thema’s voor Kringleden

Voor degenen onder jullie die al deel uitmaken van onze kringen, hebben we iets speciaals voorbereid. We begrijpen dat het soms een uitdaging kan zijn om je online aanwezigheid te creëren en te onderhouden. Daarom bieden we nu kant-en-klare thema’s die speciaal zijn ontworpen voor kringleden. Deze thema’s zullen je helpen om je eigen stempel te drukken op je profiel, blogs en evenementenpagina’s, waardoor je online aanwezigheid nog boeiender wordt.

We nodigen je van harte uit om onze nieuwe website te verkennen, je regio te ontdekken, en te zien hoe we samen gemeenschappen versterken. Dit is slechts het begin van een spannend nieuw hoofdstuk, en we hopen dat je er net zo enthousiast over bent als wij.

Bedankt voor je voortdurende steun, betrokkenheid en toewijding aan onze kringen. Samen gaan we nieuwe hoogten bereiken!

Bezoek onze nieuwe website nu op https://www.dekringen.nl en laat ons weten wat je ervan vindt. Samen bouwen we aan een sterkere toekomst!

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….