Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Paul (36) uit Terborg

Interview met een kringlid


De Kringen

Ander nieuws

In welke periode was je lid van De Kringen?

Ik ben 11 jaar lid geweest van De Kringen, eerst van de jongerenkring en later in de mannenkring van Ruurlo, in de periode april 2000 t/m maart 2011.

Wat heeft de kring voor je betekend?

De kringen hebben veel voor mij betekend! Behalve de interessante, homogerelateerde gespreksonderwerpen en de gezellige avonden heb ik er veel leuke vrienden aan overgehouden. We gaan nu nog op zijn tijd met een hele groep naar de Kiss Kiss Party in Nijmegen of gezellig uit eten!

 

Wat is je leukste ervaring bij De Kringen?

Het kringweekend in een bungalowpark in Beekbergen was echt super geslaagd! Samen uit eten, koffie drinken, wandelen, kletsen, kaarten  en natuurlijk nog de kroeg in…echt top!!!

Beschrijf in drie trefwoorden De Kringen

Ongedwongen – interessant- educatief

Hoe zou jij De Kringen aanprijzen?

Ben je homo of bi en heb je behoefte aan een goed gesprek, een stapmaatje of wil je andere homo’s in jouw omgeving leren kennen dan zijn de kringen daar bij uitstek een prima gelegenheid voor! D.m.v. de kringen blijf je op de hoogte van activiteiten en feesten en daarmee ben je nooit meer the only gay in the village!

” nooit meer the only gay in the village! ”

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….