Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Roze Zaterdag 2024

Groningen heet ons welkom


De Kringen

Ander nieuws

Op zaterdag 22 juni is Groningen voor de derde keer gaststad voor de jaarlijkse Roze Zaterdag. De Kringen staat er met een kraam op de informatiemarkt. Al bij het NS station delen de leden van een Groningse vrouwenkring een flyer uit met een leuke welkomsttekst om bezoekers naar onze stand te ‘lokken’.
De Roze Zaterdag is in de hele binnenstad van Groningen met als centrale plek de Grote Markt waar een groot podium staat. Behalve de informatiemarkt is er een feestelijke parade door de stad, een roze kerkdienst en een feestelijke mix van landelijke artiesten en lokale talenten, koren, exposities, kinderprogramma’s, film en natuurlijk veel feesten. Groningen verwacht tussen de 30.000 en 40.000 bezoekers die willen bouwen aan een inclusieve toekomst waarin diversiteit wordt gevierd en omarmd. Zie: rozezaterdaggroningen.nl. Kom even langs in onze stand, en mis ook de begroeting en welkomstkaart van onze Kringenvrouwen niet!

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….