Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Terugblik 60 jarig Kringenfeest

wat een geweldige sfeer!


De Kringen

Ander nieuws

Wat was het een super feest in de Thiemeloods afgelopen 11 november. Na het aankleden van de verschillende Zalen van de Loods en de check van alle geluidsinstallaties, was het dan eindelijk zover. Het Jubileumfeest kon beginnen.

Tijdens de inloop zongen vijf prachtige geklede dames van het gelegenheidskoor ‘De Brokstukken’ in de Foyer. De Foyer en de Grote Zaal op de eerste verdieping waren ’s middags al snel gezellig vol. Wat mooi, zoveel ontmoetingen en wat een geweldige sfeer!

 

Iedere deelnemer had natuurlijk eigen voorkeuren. ’s Middags bleek de lezing van schrijver en columnist Haroon Ali populair. De dansvoorstellingen van de 3e jaars studenten van de Hogeschool voor de Kunsten ‘ArtEZ’ uit Arnhem waren intiem en vielen bij velen eveneens goed in de smaak. Nog twee ‘toppers’: In de grote zaal zong het gemengde homokoor ‘Cantus Obliquus’ uit Nijmegen en in het Proeflokaal was er een informatief praatje van Roze 50+. De fototentoonstelling van Pieter Theo Zuurbier en de boekenstands van boekhandel Decker van de Vegt en de stand van het COC waren de hele middag te bezoeken in de Foyer.

Vlak vóór het diner was er het optreden van Anneke Winters met haar spetterende Michael Jackson act. Het uitgebreide buffet was verdeeld over de Grote Zaal en het Proeflokaal. Er werd heerlijk gegeten en voor velen was er ook nog een petit four als nagerecht.

 

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

Na het diner begon het avondprogramma. Diva Marja van Katendrecht uit Rotterdam trad twee keer op in de Grote Zaal. Net als de band Balkanova met een mix van Klezmer, Folk en Gipsy muziek. De Grote Zaal was bomvol dansende mensen, de opzwepende muziek van de band zorgde ervoor dat weinigen bleven zitten. In de Foyer draaide DJ Maria een speciaal samengestelde Playlist, ook hier werd heerlijk op gedanst. Los van het programma zochten velen elkaar op bij de bar voor een praatje. Het bleef de hele avond tot sluiting gezellig druk.

Het doel van de feestcommissie was om een groot, kleurrijk en divers feest te maken waarbij er voor ieders smaak aanbod was. We hopen dat dit gelukt is! Wij hebben in ieder geval genoten van alle aanwezigen en de ontzettend goede sfeer! Dank daarvoor en tot het volgende Jubileum of andere gelegenheid van De Kringen.

Katherine Kolff namens de feestcommissie

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….