Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Terugblik Kringenjaardag 11 mei 2024

11 mei 2024


De Kringen

Ander nieuws

Afgelopen zaterdag was de Kringenjaardag als vanouds weer bij restaurant Se7en op de Mariaplaats in Utrecht. De opkomst was groot met 45 deelnemers. We zagen veel bekende en ook veel nieuwe gezichten, super! Diverse oude en ook nieuwe regio coördinatoren en kringleiders waren aanwezig op de Jaardag.

Het bestuur presenteerde wat er vorig jaar is gerealiseerd en gaf een vooruitblik van de plannen voor 2024 van De Kringen. We kijken terug op een heel mooi jaar met diverse regiobezoeken van het bestuur en door het hele land landelijke uitjes en evenementen (zoals: Roze Zaterdag en de Utrecht Pride, maar ook bowlen en wokken in Nijmegen), kringleiderstrainingen en themadagen. En niet te vergeten: De Kringen heeft nu in elke provincie van Nederland één of meerdere Kringen, inmiddels ook in Friesland en Zeeland.

Ook werd voor het eerst het filmpje van het 60-jarig Jubileumfeest getoond en natuurlijk kwam ook het financieel verslag over 2023 en de begroting van 2024 aan bod. Twee nieuwe bestuursleden stelden zich voor: Marco van der Neut als penningmeester en John van Vugt (als algemeen bestuurslid) die zich voornamelijk gaat bezighouden met de sociale media en de website van De Kringen.

Na de pauze kwamen kort de nieuwe statuten aan bod en werd er gestemd door de stemgerechtigden over de statuten en de twee nieuwe bestuursleden. Tot slot was er ook nog een woord van dank voor de ‘oud-penningmeester’ Wijnand de Jong.

In de middag was er een Virtual Reality belevenis georganiseerd waarbij de deelnemers konden deelnemen aan vier verschillende virtuele belevenissen. Je kon zweven over de aardbol met Google Earth, in een achtbaan, schilderen en deelnemen aan ‘De plank’. Met vier brillen was er steeds iemand aan de beurt en konden anderen toekijken hoe het hen verging. Er werd om elkaar gelachen, de sfeer zat er goed in. Tijdens en na de activiteit werd iedereen voorzien van drankjes en wat lekkers. Na een super gezellige dag ging iedereen weer huiswaarts. Het bestuur dankt alle aanwezigen voor hun komst, hun bijdragen en vooral de enorm positieve sfeer die veel hoop geeft op weer een superjaar voor De Kringen.

” de sfeer zat er goed in ”

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….