Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Wat een feest!

Opnieuw een geweldige dag met de Canal Pride in Utrecht!


De Kringen

Ander nieuws

 

Het wordt bijna een jaarlijkse traditie: De Kringen met een volle en vooral vrolijke boot bij de Canal Pride Utrecht. Het weer viel gelukkig mee, geen zonnetje, maar het bleef wel droog, zodat we, in ons witte tenue, goed zichtbaar voeren door de grachten van Utrecht.

Het was een geweldige dag met als thema: U belong. Jij doet ertoe.

Samen met de honderdduizend bezoekers hebben we opnieuw een fantastische dag beleeft op de kringenboot met deelnemers van De Kringen, hun introducees en andere opvarenden.

 

Iedereen genoot volop.

Het bestuur bedankt de organisatie van de Canal Pride Utrecht, deelnemers op de kringenboot, schipper en matroos van Gayboothuren.nl, fotograven Rob en Berlinda, Ivar de DJ, en de vrijwilligers die het mogelijk maakten: Cees, Marja, Rob, Ron, Tony, Rob, Emile (alias Lady K), Thijs, Patrick (alias Miss Punt), Marleen en Marco voor de supergeslaagde dag!

Hopelijk tot volgende jaar!

Lijkt het jou ook leuk om als kringdeelnemer actief te worden binnen De Kringen of om bij ons vrijwilliger te worden, mail dan naar vrijwilligers@dekringen.nl

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….