Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Wil je een eigen kringgroep starten in Friesland?

Meld je aan!


De Kringen

Ander nieuws

Wil je zelf een nieuwe groep starten voor gelijkgestemden, of dit nu een bi+, lesbische, homo, transgender, een activiteitengroep, een praatgroep is, voor een bepaalde leeftijdsgroep, bij elkaar komen in een bepaalde regio neem dan contact met mij op.

 

In Friesland zijn er geen of zeer weinig mogelijkheden om gelijkgestemden tegen komen, om vriendschappen te ontwikkelen, om met elkaar te praten, ervaringen uit te wisselen, activiteiten te ondernemen etc. Hier willen we verandering in brengen. Daarvoor is het nodig dat je je wilt inzetten voor jezelf en voor anderen. Help mee een ondersteunde, veilige, vriendelijke, stimulerende wereld te ontwikkelen voor je zelf en anderen.

Wil je een groep starten, lijkt het je leuk om kringleider te zijn neem dan contact op met de regio coördinator en bespreek samen hoe je een en ander werkelijkheid kan laten worden.

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….