Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Zeeland – Goes – Roze Zaterdag

Veel belangstelling voor de kringen in Zeeland


De Kringen

Ander nieuws

Afgelopen zaterdag, 17 juni 2023, werd Roze Zaterdag weer gehouden. Ook De Kringen was dit jaar vertegenwoordigd op de informatiemarkt in Goes. Op een prachtig plein stond een flink aantal kraampjes uit alle roze lagen van de gemeenschap. Ook een flink aantal politieke partijen en regionale bedrijven lieten zien dat ze van roze houden. Mensenrechtenorganisaties waren ook aanwezig. Al met al een mooie afspiegeling van de Nederlandse samenleving.

 

In alle vroegte werd de kraam van De Kringen uitbundig versierd en ingericht met promotiemateriaal: vlaggen, banners en folders vielen goed op. De kraam stond op een mooie plek en werd gedurende de dag goed bezocht. Door toekomstige kringleden, andere belangstellenden en ook personen die beroepsmatig met onze gemeenschap te maken hebben. Kinderen kwamen rustig een snoepje halen en kregen een ballon. Andere belangstellenden kwamen natuurlijk ook een snoepje halen. Na het maken van een praatje en het beantwoorden van vragen gingen zij weer verder. Op deze manier heeft De Kringen zich ingezet om onze stichting positief op de kaart te zetten. Dat is goed gelukt.

Er was veel belangstelling in Zeeland om aan te sluiten bij een Kring. Een nieuwe, Zeeuwse kring kan zo gestart worden, want er is duidelijk behoefte aan. Helaas speelt het tekort aan Kringleiders ons parten. Dus een oproep aan alle Zeeuwse potentiële kringleden: meld je aan! De Kringen helpt je bij het oprichten van een Kring en Kringleider zijn is leuk om te doen. Je ontmoet veel nieuwe mensen en samen met jouw kring kan je invulling geven aan roze gezelligheid.

Volgend jaar wordt de Roze Zaterdag in Groningen gehouden. Hierbij alvast een oproep aan alle Kringen in Nederland: kom langs met je Kring (help een beetje mee) en vier daarna met je Kring de roze vrijheid!

” Dus een oproep aan alle Zeeuwse potentiële kringleden: meld je aan! ”

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

 


white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….