Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Bedankt voor het inschrijven!

We zijn ontzettend blij dat je ervoor hebt gekozen om deel uit te maken van onze levendige gemeenschap. Jouw enthousiasme om met ons mee te doen, brengt een enorme glimlach op onze gezichten!

Om ervoor te zorgen dat je goed geïnformeerd en voorbereid bent op je avontuur bij De Kringen, kun je de komende dagen rekenen op een drietal e-mails boordevol waardevolle informatie.

  1. Een Warm Welkom: De eerste e-mail die jouw kant op komt, staat in het teken van je inschrijving bij De Kringen. Hierin vind je belangrijke details over je aanmelding en wat je kunt verwachten.

  2. Ontdek de Regio: De tweede e-mail zal je meenemen op een reis door onze regionale kringen. Leer meer over de diverse kringen bij jou in de buurt en ontdek hoe je kunt deelnemen aan lokale evenementen en bijeenkomsten.

  3. Een Landelijke Connectie: Ten slotte, in de derde e-mail, onthullen we hoe De Kringen als landelijke organisatie een breed scala aan mogelijkheden biedt voor betrokkenheid, ondersteuning en vriendschap. Je zult versteld staan van wat we allemaal te bieden hebben!

We kunnen nauwelijks wachten om je te verwelkomen in onze gemeenschap en zijn ervan overtuigd dat je een fantastische tijd zult hebben. We staan klaar om je te ondersteunen, inspireren en verbinden met geweldige mensen zoals jij.

Kortom, bereid je voor op een opwindend avontuur met De Kringen, waar vriendschappen worden gesmeed en herinneringen worden gemaakt. We kijken uit naar de geweldige tijd die voor ons ligt!

Met warme groeten, Het Team van De Kringen

woman in green jacket raising her hands