Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Nieuwe kringen in Zeeland, Amsterdam, Heiloo, Haaglanden en Hoorn


De Kringen

Ander nieuws

Dat het aantal kringen al een tijdje weer groeit wisten we. En er komen er nog meer bij in het komende jaar. Kijk vooral even of je mensen kent bij wie je interesse vermoed voor een van de nieuwe groepen. En maak ze er op attent.

Er wordt een nieuwe kring opgezet in Zeeland en die zo nodig ook een half jaar begeleiden. Vrouwen en mannen van alle leeftijden: meld je aan via https://dekringen.nl/alle- kringen-in-zeeland/.

We nemen snel contact met je op. En twee of drie kringen mag ook!

In Den Haag begint binnenkort een gloednieuwe kring voor vrouwen van 45+. Hier vind je alle info: https://dekringen.nl/kring/vrouwenkring-in-den-haag/

In Amsterdam gaat binnenkort een bi+kring voor mannen en vrouwen van alle leeftijden van start. Ken je iemand die je ook leuke kring gunt? Laat van je horen via https://dekringen.nl/kring/gemengde-bi-kring-amsterdam/.

In Heiloo begint een kringen voor vrouwen tussen 55 – 70 jaar. Woon je daar in de buurt (b.v. Alkmaar, Egmond) of ken je er iemand? Aanmelden kan via https://dekringen.nl/kring/vrouwen-kring-heiloo/ .

En dan komt er ook nog een kring voor mannen tussen 40 – 80 jaar rond Hoorn.

Alle informatie vind je op https://dekringen.nl/kring/kring-hoorn/

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….