Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Stedelijk museum – Cultuurkring

Cultuur met gezelligheid


De Kringen

Ander nieuws

Wat een geweldige dag was dit! We zijn verheugd om aan te kondigen dat de eerste Cultuurkring officieel een feit is, en wat een geweldige introductie was het. Het Stedelijk Museum heeft ons verwelkomd in zijn veelzijdige schoonheid, waardoor het de perfecte plek was voor onze allereerste ontmoeting.

Eén van de meest bijzondere aspecten van de cultuurkring is dat de groep zich moeiteloos mengt. Hier loop je ongedwongen door de ruimte, voer je gesprekken met iedereen, en de ene keer praat je met de een, dan weer met de ander. Bovendien verandert het uitzicht voortdurend, waardoor je de hele tijd een boeiend gespreksonderwerp hebt. Cultuur verbindt ons, en dat hebben we hier zeker ervaren.

Al zin in de volgende? Klik hier voor de Cultuurkring in December

Quote:

“De Cultuurkring is een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, waarbij iedereen van harte welkom is.”

Wat is de cultuurkring?

De Cultuurkring is een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, waarbij iedereen van harte welkom is. Of je nu een doorgewinterde cultuurliefhebber bent of net begint te verkennen, hier is er altijd ruimte voor jou.

Na onze inspirerende ontmoeting, hebben we de dag afgesloten met een gezellige borrel. Hier konden we in alle rust samenzitten, terwijl we met een verfrissend drankje de middag bespraken en misschien zelfs nieuwe plannen smeedden voor de toekomst.

Bedankt dat jullie deze bijzondere dag met ons hebben gedeeld. Laten we samen genieten van wat de Cultuurkring ons nog meer te bieden heeft, en laten we vooral blijven delen, ontdekken en groeien.

Op naar een sprankelende toekomst vol cultuur en nieuwe vriendschappen!

 

Interesse in de cultuur kring? Kijk naar de volgende!

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….