Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Stormachtig strandfeest Scheveningen!

Een leuke en enthousiaste groep mensen en in totaal waren we met 42 deelnemers.


De Kringen

Ander nieuws

Kringenleden en introducés uit heel Nederland ontmoetten elkaar zaterdag 24 augustus in Scheveningen in de strandtent Manta. Aan het begin van de middag, toen iedereen binnendruppelde, was het nog lekker warm en kon iedereen gezellig op het terras en in het zand kennis met elkaar maken. Een leuke en enthousiaste groep mensen en in totaal waren we met 42 deelnemers.

Na een welkomstwoord van organisator Marcel Cocx en van Marleen Jansen, voorzitter van het landelijk bestuur, kon de “Ik hou van Holland” quiz uitgevoerd door Beach Professionals van start gaan.

5 teams, met namen als de Ooievaars, Zeebriesjes, Paradijsvogels & Rick & Co werden gevormd en namen in verschillende rondes het tegen elkaar op.

Geen ja en geen nee en geen Eh zeggen in antwoord op vragen bleek lastiger dan gedacht.

En dan tussendoor het raden van een muziekfragment en dat ging de meesten goed af.

Het uitbeelden van woorden bleek ook nog niet zo eenvoudig. Want hoe beeld je een vulkaan uit??

De “kennis” rond was ook geen makkie; want welke provincie is het dunst bevolkt? Drenthe?

Zeeland?? En hoeveel cafés telt Nederland? Dapper streden de teams tegen elkaar. En hoe spannender de wedstrijd werd, des te onstuimiger ook het weer buiten.

 

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

Vanaf de Noordzee pakte donkere wolken zich samen, en tegen de tijd dat de grote finale van start ging barstte er buiten een hevige regenbui los en werden strandstoelen omver geblazen. Maar binnen was het lekker warm, en was iedereen vooral volop bezig met de strijd. Een strijd die uiteindelijk door team Rick & Co. werd gewonnen en de trofee overhandigd kregen.

Daarna was het nog lekker wat borrelen, waarna er tussen de buien door gewandeld werd naar een iets verderop gelegen restaurant Atlantis Beach waar iedereen kon genieten van een ruim buffet met kipsaté, zalm, Angus burgers, groentespiesjes, patatjes en een uitgebreide salade.

Al met al wat het een geslaagd feest, met bezoekers uit heel Nederland. Het smaakte naar meer – dus welke regio neemt het stokje over?

———————————-

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door een ruimhartige bijdrage vanuit de landelijke organisatie. Ben je enthousiast geworden en wil je zelf ook eens wat organiseren? Leg dan je plannen voor aan landelijke bestuur (bestuur@dekringen.nl) voor (financiële) ondersteuning en promotie.

————————————-

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….