Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Activiteit | Agenda

Eye filmmuseum – Architectuur tour

13 oktober 2024


Amsterdam

De Kringen

Bezoek Eye Architectuur tour: Een andere kijk op film…

Op zondag 13 oktober 2024 organiseert de Cultuurkring een speciale middag in het iconische Eye Filmmuseum in Amsterdam. Deze unieke locatie, gelegen aan het IJ, is niet alleen een architectonisch hoogstandje, maar ook een schatkist vol filmhistorie en kunst.

 


Datum: Zondag 13 oktober 2024
Locatie: Eye Filmmuseum, IJpromenade 1, 1031 KT Amsterdam

Zorg dat je deze datum alvast in je agenda zet. Tot dan!

De middag begint met een bezoek aan de veelzijdige tentoonstellingen van het museum. Eye Filmmuseum is een paradijs voor filmliefhebbers, waar je kunt dwalen door de geschiedenis van de cinema en kennis kunt maken met bijzondere collecties en installaties. De tentoonstellingen bieden een boeiende kijk op de evolutie van de filmkunst, van de vroegste bewegende beelden tot de meest innovatieve werken van vandaag.

Na het museumbezoek is het tijd om te genieten van een zorgvuldig geselecteerde film. Het museum staat bekend om zijn diverse en verrassende filmprogramma’s, die altijd iets bijzonders te bieden hebben. Of het nu gaat om een klassieker of een hedendaagse parel, de film die we gezamenlijk zullen bekijken, belooft een mooie toevoeging te worden aan deze culturele dag.

We sluiten de middag af met een borrel in het sfeervolle Eye Café. Met een panoramisch uitzicht over het IJ, is dit de perfecte plek om na te praten over de film, het museum en natuurlijk om te genieten van elkaars gezelschap.

Deze dag biedt een prachtige gelegenheid om samen cultuur op te snuiven in een van de meest bijzondere musea van Nederland. We hopen dat jullie er net zo naar uitkijken als wij en verheugen ons op een inspirerende en gezellige middag in het Eye Filmmuseum!

Programma:

Eye filmmuseum – Architectuur tour

Het programma ziet er voorlopig als volgt uit:

  • 14:00 – Ontvangst en bezoek aan het museum
  • 16:00 – Filmvertoning
  • 18:00 – Afsluitende borrel

Let op: de tijden zijn nog onder voorbehoud en kunnen licht gewijzigd worden, afhankelijk van de film.

13 oktober 2024

Inschrijven via WhatsApp

Voor dit evenement kan je je aanmelden via een whatsapp groep. De groepsapp blijft tot de dag zelf uit voor niet beheerders je zult dus niet in een op hol geslagen app komen. Op de dag van het evenement gaat de groepsapp open voor de deelnemers om berichten in de app te zetten zodat we eenvoudig op deze manier met elkaar in contact kunnen blijven. Mocht je geen whatsapp hebben? Geen probleem, ben gewoon op tijd bij de afgesproken locatie en neem gewoon deel. Check wel vooraf op de website of het even niet geannuleerd is dit wordt anders op de app gezet. 

Ik bezoek deze pagina via mijn computer:

Scan met je telefoon deze qr code klik op de link in beeld en je wordt automatisch toegevoegd tot de Whatsapp groep van deze dag. 


Locatie & route


Eye Filmmuseum
IJpromenade 1
1031 KT Amsterdam
Nederland


Terug naar boven =>


white and black butterflies on blue sky

Over de kringen

Buiten de activiteit die je hier op deze pagina ziet doet de kringen nog veel meer. Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden de kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….