Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Activiteit | Agenda

Kringenjaardag

11 mei 2024


Utrecht

De Kringen

De Kringenjaardag is voor kringleiders, kringleden, landelijke en regionale vrijwilligers van Stichting De Kringen.

De Kringenjaardag start om 10.45u (inloop v.a. 10.15u) met een terugblik op de activiteiten en ontwikkelingen van de Stichting in 2023. Daarna kijken we vooruit naar de toekomstplannen van 2024! Er komt onder andere een bestuurswisseling aan. Rond 13.00u wordt er een lunch aangeboden. Naast het officiële deel is natuurlijk ook weer genoeg gelegenheid elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten.

 

In de middag wordt op dezelfde locatie een spectaculaire VR (virtual reality) Experience aangeboden met daarna een borrel. Om 18.00u is de Kringenjaardag ten einde.

We hopen weer velen van jullie weer te mogen ontmoeten op de Kringenjaardag! Meld je vóór 05-05-2024 aan via secretaris@dekringen.nl. Heb je dieetwensen, graag gelijk doorgeven.

Namens het landelijk bestuur van Stichting De Kringen; Marleen Jansen (voorzitter), Jan Willem Meijer (secretaris), Wijnand de Jong (penningmeester) en Katherine Kolff (algemeen bestuurslid).

Programma:

Kringenjaardag

10:15 inloop

10:45 start

13:00 lunch

17:00 einde

11 mei 2024


Locatie & route


Mariaplaats 7
3511 LH Utrecht
Nederland


Terug naar boven =>


white and black butterflies on blue sky

Over de kringen

Buiten de activiteit die je hier op deze pagina ziet doet de kringen nog veel meer. Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden de kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….