Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Activiteit | Agenda

Natuurfietstocht Nijmegen

26 mei 2024


Nijmegen

De Kringen

op zondag 26 mei 

Natuurfietstocht Nijmegen op zondag 26 mei 

Ook dit jaar is ie er weer: de fietstocht rond de Ooijpolder  bij Nijmegen. We hebben twee prachtige routes uitgezet met diverse stops onderweg. Na afloop kan je genieten van een heerlijk diner. Deelname is gratis en bedoeld voor LHBTI+ ers, kringleden, hun partners en introducés. Iedereen dus eigenlijk.  

 

Route 

Verzamelpunt is om 12.00 uur bij VIEF, Waalkade 66 te Nijmegen (zie: www.viefnijmegen.nl). Daar kun je eerst genieten van thee, koffie of een ander drankje. Om 12.30 uur gaan we fietsen. De routes gaan langs de mooiste plekjes in de Ooijpolder, een stukje Duitsland en de regio Nijmegen. Onderweg zijn er diverse stops waar je ook iets kunt eten en drinken.  

Na afloop kun je bijkomen op het terras aan de Waalkade met een drankje. Daarna kun je (op eigen kosten) ook deelnemen aan het diner. Deelname aan de fietstocht, het welkomstdrankje en koffie met gebak  tijdens de route zijn gratis. 

Aanmelden 

Ja, dat moet wel, graag uiterlijk 18 mei op fietstochtkringen@gmail.com. Geef ook even aan of je mee eet ’s avonds. Nog een tip: als je een (elektrische) fiets wilt huren, wij adviseren de Rijwielshop op Station Nijmegen. Of huur daar een OV-fiets. Tot zondag 26 mei in Nijmegen! 

Programma:

Natuurfietstocht Nijmegen

12:00 Verzamelen: Waalkade 66 Nijmegen

12:30 Vertrek

26 mei 2024


Locatie & route


Waalkade 66
Nijmegen
Nederland


Terug naar boven =>


white and black butterflies on blue sky

Over de kringen

Buiten de activiteit die je hier op deze pagina ziet doet de kringen nog veel meer. Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden de kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….