Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Activiteit | Agenda

Zingen op Roze Zaterdag in Groningen

22 juni 2024


Groningen

De Kringen

Zing mee en geef muziek aan deze dag.

Het duurt nog even, maar in Groningen is het idee ontstaan om op Roze Zaterdag 22 juni 2024 met een koor van LHBTI-plussers en vrienden een groot concert te geven. Wil je meezingen, al dan niet met een aantal leden van je eigen koor? Meld je aan!

Het idee is simpel: een zo divers mogelijk projectkoor bijeenbrengen dat op een vaste weekenddag in de maand repeteert om op Roze Zaterdag in 2024 een geweldig concert te kunnen geven waar nog jaren over wordt gesproken. Het idee is om in ieder geval de Harvey Milk Cantate van Dubowsky te zingen en andere (meerstemmige) koorwerken van componisten met LHBTI+-achtergrond of (pop)songs met een LHBTI+-thema. Cobien Nieuwpoort is de dirigent, een bekende in de wereld van roze koren.

Ben je in staat om zelfstandig muziek in te studeren met behulp van bladmuziek en oefenbestanden? Koorervaring is handig, maar hoeft niet. Deelname kost (helaas) een bescheiden bijdrage van de deelnemers voor dirigent, repetitieruimte en andere noodzakelijkheden. Ben je student en/of krap bij kas, dan kan er iets worden geregeld. Mailen kan naar: projectkoorrozezaterdaggrunn@gmail.com. Geef ook aan welke stemgroep het beste bij je past: sopraan, alt, tenor of bas. Of bel/app met Stephen Jones (06 – 1603 6058) of Dirk Postma (06 – 1985 1715)

Programma:

Zingen op Roze Zaterdag in Groningen

22 juni 2024


Locatie & route


Groningen
Nederland


Terug naar boven =>


white and black butterflies on blue sky

Over de kringen

Buiten de activiteit die je hier op deze pagina ziet doet de kringen nog veel meer. Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden de kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….