Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Eet Kring Amsterdam

Wees jezelf,

ontmoet een ander!

Profiel van deze kring

Kringleider: John
Een kring voor: Gay mannen
Deze kring is in of rond: Amsterdam
Type kring: Eet kring
Grootte van de kring: 4 – 6 kringleden

Deze kring is open voor nieuwe leden

Momenteel zijn wij nog op zoek naar nieuwe leden voor onze kring. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan onze kring? Meld je dan aan en we spreken je snel.

Welkom bij Onze Eetkring voor Mannen in Amsterdam!

Ben je een man die van lekker eten en boeiende gesprekken houdt? Zoek niet verder! Onze Eetkring voor Mannen in Amsterdam brengt smakelijke gerechten en boeiende discussies samen, zowel thuis als in de beste eetgelegenheden van de stad.

 • Locatie: Amsterdam
 • Frequentie: Maandelijks

Gay mannen

Eet kring

Hier zijn een paar redenen waarom je je bij ons zou moeten aansluiten:

1. Culinaire Avonturen: In onze Eetkring draait alles om eten! We ontdekken de smaken van Amsterdam door zowel thuis te koken als uit eten te gaan in de vele geweldige restaurants die de stad te bieden heeft. Geniet van heerlijke maaltijden en deel je passie voor eten met gelijkgestemde mannen.

2. Tafelgesprekken met Diepgang: Bij elke maaltijd bereiden we een boeiend tafelonderwerp voor, variërend van actuele kwesties tot persoonlijke groei en interessante weetjes. Dit zorgt voor betekenisvolle discussies die onze geest voeden en ons samenbrengen.

3. Gemeenschap en Vriendschap: Onze Eetkring is een plek waar je vrienden voor het leven kunt maken. We moedigen een ondersteunende omgeving aan waarin we openhartige gesprekken voeren en waar vriendschappen gedijen.

4. Amsterdam, de Stad van Smaak: Ontdek de culinaire schatten van Amsterdam terwijl we gezamenlijk de lokale eetgelegenheden verkennen. Van traditionele Nederlandse gerechten tot internationale smaken, Amsterdam heeft voor elk wat wils.

5. Leer, Groei en Geniet: Onze Eetkring biedt de perfecte balans tussen verrijkende gesprekken en het genieten van heerlijke maaltijden. Het is een gelegenheid om te leren, te groeien en bovenal te genieten van het leven.

Sluit je aan bij onze Eetkring voor Mannen in Amsterdam en laat je smaakpapillen dansen terwijl we interessante gesprekken voeren. Of je nu een fervente thuiskok bent of gewoon van lekker eten houdt, bij ons ben je welkom. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van deze geweldige gemeenschap. Samen verkennen we de wereld van eten en delen we boeiende gedachten en ideeën.


De kringen in vogelvlucht

Wil je meer weten wat een kring / kringavond is? Bezoek dan de pagina over waarom je lid moet worden…

 • Voor de gezelligheid

  Echt jezelf kunnen zijn en genieten van elkaars gezelschap: bij De Kringen ontmoet je de mooiste mensen.

  people laughing and talking outside during daytime
 • Voor een nieuwe vriendenkring

  Iedereen is anders maar mensen die bij de kringen  zijn hebben oprechte interesse. Ben je net verhuisd of gewoon op zoek naar nieuwe LHBTIQ+ vrienden? dan is de kringen wat voor jou!

  group picture of men and women on hill at daytime
 • Voor een goed gesprek

  In een kring bespreek je vanalles. Van de wereldpolitiek tot  de laatste roddels van Boulevard. 

  men holding cups of coffee

  De Kringen

  Veel gestelde vragen

  Wat is een kring

  Een kring bestaat meestal uit 7 tot 14 personen, die eens in de maand bijeen komen. Vaak gebeurt dat bij één van de leden thuis. Tijdens deze bijeenkomsten komt meestal een thema aan bod, waarover gediscussieerd kan worden of dat in een spelvorm wordt behandeld. Sommige bijeenkomsten kunnen ook bestaan uit andere activiteiten, zoals samen eten, koken, uitgaan, film kijken, wandelen, evenement bezoeken en nog veel meer. Dit is afhankelijk van het type kring en de leden hiervan.

  Hoe vind ik een kring

  Op onze landkaart kan je op de provincie klikken waar je een kring zoekt. Je krijgt dan een lijst van kringen in die provincie. Als een kring open staat voor nieuwe leden dan staat er hoe je je kan aanmelden voor die kring. In sommige gebieden worden de aanmeldingen gecoördineerd door een regio-coördinator. Die regio’s staan bovenin de lijst en daar staat dan ook hoe je in contact komt met de regio-coördinator. Is er geen kring in de buurt, dan kan je ook contact opnemen met de landelijke coördinator. Kijk ook eens bij Start een Kring.

  Wat kost het?

  Als kringlid betaal je ieder jaar een bedrag van €17,50 aan de landelijke organisatie. Naast deze kosten kunnen er per kring ook kosten zijn voor het ondernemen van activiteiten. Deze bedragen worden geïnd door je eigen kringleider maar gaan altijd in overleg met de kringleden.

  Zijn er ook een coming-out kringen?

  We hebben geen echte coming-out kringen. Maar het praten met lotgenoten helpt goed om te weten hoe het is. Elke kring spreekt met elkaar af dat wat ze bespreken, vertrouwelijk blijft.  Dus aarzel niet om toch contact op te nemen met een kring of een regio en bespreek het met de contactpersoon.

  Ik ben jong. Hebben jullie ook jongeren kringen?

  Wat is jong? Je kunt in de lijst van kringen per provincie vaak zien wat de leeftijd van de kringleden ongeveer is. In de grote steden zijn een paar kringen met jongeren tot 25-30 jaar. We hebben de richtlijn dat je onder de 18 geen lid kan worden van een kring. Je kan het dan beter bij een COC in de buurt proberen, je aansluiten bij een Gay Staight alliance op je school, heeft jou school die niet dan kan je ook gewoon bij een andere school in je buurt aansluiten. Of  bel de kindertelefoon.

  Ik ben bi / transgender / weet het nog niet. Kan ik toch lid worden van een kring?

  Er zijn een paar kringen in het land die ook bi-mannen of bi-vrouwen in hun kring hebben of bereid zijn deze op te nemen. Als er in jouw buurt een regio-coördinator is, kan je daarmee contact opnemen. Kijk bij jouw provincie in de provinciekaart. We hebben op dit moment geen kringen voor transgender en/of nonbinaire mensen. Maar je kunt altijd zelf een kring oprichten waarbij wij je kunnen ondersteunen. En mischien er zijn ook kringen bij jou in de buurt die het niets uitmaakt. Het landelijk informatiepunt of de regiocoördinator kan er je meer over vertellen.

  Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

  Geen nood. We hebben op een andere pagina nog enkele veelgestelde vragen gezet. Misschien staat je vraag daar bij. Zo niet, dan kun je altijd contact met ons opnemen. De pagina met veelgestelde vragen vind je hier.

  Andere kringen

  • Mannen kring 35 – 55 Amsterdam

   Je bent welkom bij onze nieuwe mannenkring in Amsterdam (40 – 65 jaar)! Onze bijeenkomsten zullen gevuld zijn met inspirerende gesprekken en interessante thema’s die ons uitdagen om te groeien en te leren. We willen een gemeenschap creëren waarin we openlijk kunnen delen, steun bieden en nieuwe vriendschappen smeden.

    

  • Brede mannen de (k)ring van Amsterdam(in oprichting)

   Ben jij een actieve man tussen de 25 en 65 jaar, op zoek naar avontuur, vriendschap en gedeelde ervaringen in de bruisende omgeving van Amsterdam? Dan is onze gloednieuwe mannenkring perfect voor jou. Hier draait alles om actie, avontuur en het delen van boeiende momenten met gelijkgestemde mannen, allemaal binnen handbereik van de prachtige hoofdstad.

  • Zoek een kring in je regio