provincie

Noord-Holland

Home / Kringen / Noord-Holland

Terug naar de kaart

In Noord Holland bestaat er een grote verscheidenheid aan kringen. Er zijn 2 regio’s die aanmeldingen coördineren, rond Amsterdam en rond Alkmaar.

Regio Amsterdam -

Als je je wilt aanmelden bij een kring in de buurt van Amsterdam, kan dat bij de regiocoördinatoren van Amsterdam. Amsterdam organiseert ook regelmatig activiteiten. Hoe het nieuws en de agenda in de gaten!

Meer informatie
Contactpersoon

Raymond

E-mailadres

toon e-mailadres

Telefoonnummer

06 29055261

Regio Alkmaar -

Regio Alkmaar bestaat uit twee mannengespreksgroepen. De eerste groep met leden van Schoorl tot Krommenie, bestaat uit zeven vrolijke, actieve mannen van tussen de 40 en 70 jaar. De tweede kring is in 2017 opgericht en bestaat uit vier enthousiaste mannen van Heiloo tot De Goorn. Beide groepen richten zich op homo- en biseksuele (trans)mannen die net als wij op mannen vallen.

Meer informatie
Contactpersoon

Oebele van der Lei

E-mailadres

toon e-mailadres

Telefoonnummer

06-44182458

Bimannenkring - Amsterdam (en wijde omgeving)

Wij bestaan al ongeveer 15 jaar en zijn er voor mannen tussen de 25 en 70, die biseksuele gevoelens hebben. Het is een gespreksgroep die maandelijks, nu elke tweede vrijdagavond van de maand, bij een van de leden (die kunnen ontvangen) bij elkaar komt. Soms gaan we er, voor wie dat wil, ook op uit.
Onderwerpen kunnen zijn comingout, vormgeven van je (seks)leven, de LHBTQ-scene etc. Verder is het gewoon ook een gezellige avond!
We kunnen momenteel weer nieuwe leden toelaten.

Contactpersoon is Jan Klinkenberg, maar aanmeldingen kunnen ook via de regiocoordinator lopen.

Contactpersoon

Jan Klinkenberg

E-mailadres

toon e-mailadres

Gemengde kring Amsterdam - Amsterdam

Kring van mannen en vrouwen, home, lesbisch en bi-sexueel, die al meer dan 25 jaar bestaat. We komen iedere eerste vrijdag van de maand bijeen.

We staan open voor nieuwe leden! Meld je aan via ons eigen email-adres of bel ons op het genoemde telefoonnummer.

Meer informatie
Contactpersoon

André de Bruin

E-mailadres

toon e-mailadres

Telefoonnummer

0651976580

Seniorengroep - Amsterdam en omgeving

Wij zijn een groep van (op dit moment) zeven homo- en biseksuele mannen van boven de 60 jaar. Wij zijn allen gepensioneerd; een enkeling is nog maatschappelijk actief. Wij staan open voor enkele nieuwe leden.

Wij komen maandelijks bij elkaar, roulerend bij een van de deelnemers thuis.
Na een rondje waarin iedereen vertelt wat hem de afgelopen maand heeft beziggehouden, bespreken we een thema op het gebied van emancipatie, levensbeschouwing, politiek, economie, e.d.
De avond (in de zomertijd) of de middag (in de wintertijd) wordt vergezeld van een drankje en een hapje, verzorgd door de gastheer.

Tussendoor plannen wij enkele malen per jaar activiteiten als restaurant- en museumbezoek.

Contactpersoon

Regio coördinator Amsterdam

E-mailadres

toon e-mailadres

Vrouwenkring 50+ - Amsterdam

Vrouwenkring voor 50 + vrouwen, goed gesprek en activiteiten zoals museum, eten ed.

Contactpersoon

Linda Springer

E-mailadres

toon e-mailadres

De Amsterdammertjes - Amsterdam

We zijn een groep leuke jongemannen tussen de 25 en 40 jaar. We komen minimaal 1 keer per maand samen in het weekend, meestal vrijdag of zaterdagavond. We houden ervan om leuke activiteiten met elkaar te ondernemen en spreken vaak af ergens in de stad. Op dit moment hebben we een ledenstop.

Contactpersoon

Thomas van de Logt