provincie

Noord-Holland

Terug naar de kaart

In Noord Holland bestaat er een grote verscheidenheid aan kringen. Er zijn 2 regio’s die aanmeldingen coördineren, rond Amsterdam en rond Alkmaar. Ook worden er activiteiten georganiseerd in de regio, voor kringen deelnemers of juist als je nieuw bent voor de kringen en even wilt kijken of de kring iets voor jou is? Kom dan gerust eens langs op een van onze gezellige Activiteiten.

Ben je al Kring Lid in Amsterdam of Kring Leider schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten in de regio:

Nieuwsbrief Leden en Kringleiders Amsterdam

Regio Amsterdam -

Als je je wilt aanmelden bij een kring in de buurt van Amsterdam, kan dat bij de regiocoördinatoren van Amsterdam (zie formulier onder aan deze pagina).In onze regio zijn er veel verschillende kringen en activiteiten, wil je meer hierover weten ga dan naar de Regio Amsterdam pagina.

Direct aanmelden       Regio Pagina

Meer informatie
Contactpersoon

André (mannen), Linda (vrouwen) en John (jongeren)

E-mailadres

toon e-mailadres

Telefoonnummer

06-51976580 (André), 06-81137487 (John)

Regio Alkmaar -

Regio Alkmaar bestaat uit twee mannengespreksgroepen. De eerste groep met leden van Schoorl tot Krommenie, bestaat uit zeven vrolijke, actieve mannen van tussen de 40 en 70 jaar. De tweede kring is in 2017 opgericht en bestaat uit vier enthousiaste mannen van Heiloo tot De Goorn. Beide groepen richten zich op homo- en biseksuele (trans)mannen die net als wij op mannen vallen.

Meer informatie
Contactpersoon

Oebele van der Lei

E-mailadres

toon e-mailadres

Telefoonnummer

06-44182458

Mannen kring – 35 – 55 Amsterdam (in oprichting) -

Wij hebben al een hele enthousiaste kringleider bevonden die graag een nieuwe mannen kring wil starten in Amsterdam. De leeftijd van deze kring ligt tussen de 35 en 55 jaar. Het mooie van een startende kring is dat het profiel nog bepaald wordt. Aan de hand van de startende kringleden. Of het nu een thema / activiteit of een geheel ander soortige kring wordt is totaal aan jullie.

Heb je interesse in deze nieuwe kring laat het dan weten en schrijf je in via het formulier.

Contactpersoon

John van Vugt

Film kring Amsterdam - Amsterdam

Deze kring komt op een laagdrempelige manier samen door naar de film te gaan en achteraf een drankje met elkaar te doen. De filmavonden zijn op diverse avonden in de week, er zit altijd wel iets tussen waarbij je kan. Voor data en meer informatie over deze kring kan je gaan naar de Filmkring Amsterdam.

Meldt je aan met het formulier op de regiopagina Amsterdam.

Contactpersoon

John

E-mailadres

toon e-mailadres

Jongeren kring Amsterdam 2 - Amsterdam

Gezellige mannen kring met georganiseerd rondom themas waarin levendige discussies ontstaan op een leuke manier. De groep leert elkaar graag kennen en is nieuwsgierig naar elkaar. In een fijne huislijke sfeer ontmoeten we elkaar, soms is er een activiteit maar het meerendeel gaan we voor het behandelen van een thema.

Deze kring is op de 2e woensdag van de maand.

Meldt je aan met het formulier op de regiopagina Amsterdam.

Contactpersoon

John

E-mailadres

toon e-mailadres

Jongeren doe / activiteiten kring Amsterdam - Amsterdam

Nieuwe kring voor meiden en jongens | mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. Deze kring komt op een laagdrempelige manier samen door te bowlen, karaoke, film of iets dergelijks te gaan doen en achteraf een drankje met elkaar te doen. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Deze kring wordt om de 4 weken op vrijdag gehouden. Interesse? Helaas is deze kring momenteel vol maar wellicht komt er in de toekomst weer plaats vrij. Maar er zijn ook andere leuke kringen waar je aan deel kan nemen in deze regio! Neem vooral contact op via het formulier en we zoeken samen een leuke passende kring.

Meldt je aan met het formulier op de regiopagina Amsterdam.

Contactpersoon

John

E-mailadres

toon e-mailadres

4 Ever Young - Amsterdam

Onze kring bestaat uit mensen met verschillende achtergrond en leeftijd van 35 t/m 55 jaar. Naast de normale avond op de 2e vrijdag van de maand, houden we ook van avontuur en gaan soms op reis, of maken een stedentrip. Film, theater en uitgaan zijn ook activiteiten die we ondernemen. Het is voor ons belangrijk dat je een eigen inbreng hebt en ook zelfstandig met ideeën komt.

 

Meer informatie
Contactpersoon

Regio coördinator

E-mailadres

toon e-mailadres

Bimannenkring - Amsterdam (en wijde omgeving)

Wij bestaan al ongeveer 15 jaar en zijn er voor mannen tussen de 25 en 70, die biseksuele gevoelens hebben. Het is een gespreksgroep die maandelijks, nu elke tweede vrijdagavond van de maand, bij een van de leden (die kunnen ontvangen) bij elkaar komt. Soms gaan we er, voor wie dat wil, ook op uit.
Onderwerpen kunnen zijn comingout, vormgeven van je (seks)leven, de LHBTQ-scene etc. Verder is het gewoon ook een gezellige avond!
We kunnen momenteel weer nieuwe leden toelaten.

Contactpersoon is Jan Klinkenberg, maar aanmeldingen kunnen ook via de regiocoordinator lopen.

Contactpersoon

Jan Klinkenberg

E-mailadres

toon e-mailadres

Gemengde kring - Amsterdam

Kring van mannen en vrouwen, home, lesbisch en bi-sexueel, die al meer dan 25 jaar bestaat. We komen iedere tweede zondagmiddag van de maand bijeen.

We staan open voor nieuwe leden! Meld je aan via ons eigen email-adres of bel ons op het genoemde telefoonnummer.

Meer informatie
Contactpersoon

André de Bruin

E-mailadres

toon e-mailadres

Telefoonnummer

0651976580

Seniorengroep - Amsterdam en omgeving

Wij zijn een groep van (op dit moment) zeven homo- en biseksuele mannen van boven de 60 jaar. Wij zijn allen gepensioneerd; een enkeling is nog maatschappelijk actief. Wij staan open voor enkele nieuwe leden.

Wij komen maandelijks bij elkaar, roulerend bij een van de deelnemers thuis.
Na een rondje waarin iedereen vertelt wat hem de afgelopen maand heeft beziggehouden, bespreken we een thema op het gebied van emancipatie, levensbeschouwing, politiek, economie, e.d.
De avond (in de zomertijd) of de middag (in de wintertijd) wordt vergezeld van een drankje en een hapje, verzorgd door de gastheer.

Tussendoor plannen wij enkele malen per jaar activiteiten als restaurant- en museumbezoek.

Contactpersoon

Regio coördinator Amsterdam

E-mailadres

toon e-mailadres

De Amsterdammertjes - Amsterdam

We zijn een groep leuke jongemannen tussen de 25 en 40 jaar. We komen minimaal 1 keer per maand samen in het weekend, meestal vrijdag of zaterdagavond. We houden ervan om leuke activiteiten met elkaar te ondernemen en spreken vaak af ergens in de stad. Op dit moment hebben we een ledenstop.

Contactpersoon

Thomas van de Logt

De Mokummers - Amsterdam

Bij onze mannenkring staat gezelligheid en aandacht voor elkaar voorop. Bij de kringavond vinden we dat belangrijker dan een vast onderwerp. We bestaan uit een leuke diverse groep van rond de 11 mannen tussen de eind 30 en begin 50. We komen altijd maandelijks bijeen op de laatste vrijdagavond van de maand. Meestal bij iemand thuis en de avond kan tot in de late uurtjes doorgaan voor de liefhebbers. Een drankje in de stad na afloop is ook gebruikelijk. Naast de vaste kringavonden worden er regelmatig activiteiten geregeld met de hele kring en/of kringleden onderling. Dat kan uitlopen van een cafébezoek, feest, restaurant,
theater of sporten. Jaarlijks hebben we een kringuitje naar meestal een buitenlandse bestemming.

Contactpersoon

Bert Voorneveld en Roland Nauta

E-mailadres

toon e-mailadres

Mannenkring Doen en Discussie - Amsterdam

Deze kring voor mannen tussen pakweg 50 – 65 jaar komt iedere tweede vrijdag van de maand bij elkaar. ’s Winters meestal bij één van de leden thuis, in de lente en zomer stappen we ook regelmatig op de fiets, gaan we picknicken, uit eten of maken we een mooie wandeling. Er is plek voor nieuwe leden, dus meld je aan.

Contactpersoon

Regio coördinator Amsterdam

E-mailadres

toon e-mailadres

Mannenkring Uit en Thuis - Amsterdam

Ook in deze kring vind je mannen tussen pakweg 50 – 65 jaar. De groep komt roulerend iedere vierde vrijdag of zaterdag van de maand bij elkaar. ’s Winters meestal bij één van de leden thuis, in de lente en zomer stappen we ook regelmatig op de fiets, gaan we picknicken, uit eten of maken we een mooie wandeling. Ook hier is plek, dus stuur een mailtje.

Contactpersoon

Regio coördinator Amsterdam

E-mailadres

toon e-mailadres