Speciaal voor jou

De Kringen voor mannen

Je bent homo (of bi) maar als je in je vriendenkring kijkt, zijn daar weinig tot geen andere homo’s te bekennen. Jammer, want hoewel we natuurlijk geloven dat je geaardheid niet de belangrijkste factor is in het aangaan van vriendschappen, is het soms gewoon prettig om wel met andere homo’s in contact te komen. Of wellicht ben je net verhuisd en ken je in jouw nieuwe omgeving eigenlijk nog weinig andere homo’s. Bij De Kringen ben je aan het goede adres.

De Kringen is dé plek om andere homo’s te ontmoeten. Een echte gay community. Hoe het werkt? Simpel! Via de kringzoeker kun je snel De Kringen in jouw regio vinden en zie je ook meteen welke activiteiten de kring onderneemt. Sommige kringen voor homo’s spreken elke maand bij iemand thuis af. Lekker bijkletsen, onder het genot van een hapje of drankje. Soms een stevige discussie, soms gewoon gezellig bijpraten. Andere kringen voor homo’s kiezen juist voor een activiteit. Van hiken in het bos, tot samen naar de bios. Een ding is zeker: je wordt geaccepteerd, gewoon zoals je bent.

Elke kring voor homo’s is anders. De invulling bepalen de kringen zelf. Het is dé plek om andere homo’s te ontmoeten en zo dus laagdrempelig in contact te komen met anderen. De Kringen staat voor het maken van nieuwe kennissen en het ontwikkelen van mooie vriendschappen. Soms zelfs voor het leven. En hoewel het natuurlijk wel eens gebeurt, is het niet het doel van de kringen om in liefdesrelaties te voorzien.

Sta je open om andere homo’s te ontmoeten en heb je zin om regelmatig af te spreken voor een ontspannen middag of een gezellig avondje uit? Maar zeker ook voor wat dieper gaande gesprekken op zijn tijd? Kijk dan snel welke kring bij jou past.

Zoek een kring bij jou in de buurt