07-08-2021 TAKE PRIDE in us

Amsterdam Pride 2021

Amsterdam

 

Helaas ging Amsterdam Pride 2020 niet door, dus ook de Canal Pride niet. En dat terwijl we voor het eerst in 10 jaar weer ingeloot waren. We zouden weer eens meevaren. Gelukkig behielden we onze inschrijving voor 2021. Elk nadeel heeft zijn voordeel,…..

Home / Agenda / Amsterdam Pride 2021

Deelnemers die een plek in de 25ste botenparade hebben weten te bemachtigen blijven verzekerd van deelname. Zij zullen alleen niet op 1 augustus 2020 door de grachten varen, maar een jaar later op 7 augustus 2021.

Pleidooi voor de de emancipatie van LHBTI’s

Pride Amsterdam is een festival om te vieren dat we in Nederland mogen zijn wie we zijn en mogen houden van wie we willen. Het is een groots feest en tegelijkertijd een pleidooi voor de emancipatie van LHBTI’s. Jaarlijks komen honderdduizenden bezoekers naar de hoofdstad om het negen dagen durende festival bij te wonen. Pride Amsterdam biedt een scala aan evenementen op het gebied van debat, kunst, theater, film, (dance)feesten en sport.
In 2021 zal Pride gehouden worden van 31 juli tot en met 8 augustus.

Pride Amsterdam
Meld het ons

Organiseer je zelf een activiteit?

Ben jij organisator van een leuke activiteit waaraan kringleden aan mee kunnen doen? Meld het ons en we kijken of we het hier kunnen plaatsen in onze Agenda.

Stuur even een mailtje naar ons met meer informatie over je activiteit.