07-08-2021 TAKE PRIDE in us

Amsterdam Pride 2021

Amsterdam

Helaas gaat dit jaar de botenparade in Amsterdam opnieuw niet door vanwege corona. De Kringen kijkt er naar uit om in 2022 mee te varen op de botenparade in Amsterdam.

 

lees meer

Helaas gaat dit jaar de botenparade in Amsterdam opnieuw niet door vanwege corona. De Kringen kijkt er naar uit om in 2022 mee te varen op de botenparade in Amsterdam. Door Pride Amsterdam wordt onderzocht of onder andere de Pride Walk en Pride Park dit jaar wel doorgang kunnen vinden. Als de mogelijkheid wordt geboden zal De Kringen op 31 juli meelopen met de Pride Walk en willen we onszelf laten zien bij Pride Park. Op het moment dat hier meer duidelijkheid over is, zullen we je hierover op de hoogte brengen.

Pleidooi voor de de emancipatie van LHBTI’s

Pride Amsterdam is een festival om te vieren dat we in Nederland mogen zijn wie we zijn en mogen houden van wie we willen. Het is een groots feest en tegelijkertijd een pleidooi voor de emancipatie van LHBTI’s. Jaarlijks komen honderdduizenden bezoekers naar de hoofdstad om het negen dagen durende festival bij te wonen. Pride Amsterdam biedt een scala aan evenementen op het gebied van debat, kunst, theater, film, (dance)feesten en sport.
In 2021 zal Pride gehouden worden van 31 juli tot en met 8 augustus.

Pride Amsterdam
Meld het ons

Organiseer je zelf een activiteit?

Ben jij organisator van een leuke activiteit waaraan kringleden aan mee kunnen doen? Meld het ons en we kijken of we het hier kunnen plaatsen in onze Agenda.

Stuur even een mailtje naar ons met meer informatie over je activiteit.