Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Activiteit | Agenda

Voorjaarsborrel in Bar Taboo Amsterdam!

Het aftellen is begonnen:

Dagen
:
Uren
:
Minuten
:
Seconden

21 april 2024


Amsterdam

De Kringen

Vier de Lente met Ons!

De bloemen beginnen te bloeien, de zon werpt haar warme stralen en de lentekriebels zijn in de lucht! Kom en vier de vreugde van het nieuwe seizoen tijdens onze spetterende Voorjaarsborrel op 21 april in het hart van Amsterdam, Bar Taboo.

Laat de dagelijkse sleur achter je en sluit je aan vanaf 15:30 uur voor een gezellig middag vol lachende gezichten en sprankelende gesprekken. Bar Taboo is de perfecte setting om samen te komen, te ontspannen en de energie van de lente te omarmen.

 

Nodig de hele kring uit, of vrienden die je graat wil overhalen om bij De Kringen te komen! Dus, trommel je vrienden, collega’s, buren en zelfs die vriend van een vriend op die je altijd al wilde betrekken in de regenboog gemeenschap van De Kringen!

Of je nu komt voor de heerlijke drankjes, de relaxte sfeer of gewoon om te proosten op het leven, de Voorjaarsborrel op 21 april belooft een super ervaring te worden.

Dus trek iets fleurigs aan en laat de donkere dagen achter je, breng de hele kring mee en laten we samen het seizoen verwelkomen in stijl. Tot dan!

Programma:

Voorjaarsborrel in Bar Taboo Amsterdam!

Aanvang: 15:30 (volgende keer weer een culturele activiteit!)

21 april 2024


Locatie & route


Taboo
Reguliersdwarsstraat
Amsterdam
Nederland


Terug naar boven =>


white and black butterflies on blue sky

Over de kringen

Buiten de activiteit die je hier op deze pagina ziet doet de kringen nog veel meer. Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden de kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….