Films om......

De Filmkring Amsterdam

Direct naar de agenda

De Filmkring Amsterdam

Een filmkring is iedere keer wat anders maar dan met nieuwe mensen...

In Amsterdam hebben we veel verschillende kringen, maar nu doen we het eens anders. We starten een thema kring, voor de filmliefhebbers, of voor mensen die graag naar de film willen maar niet weten waar ze naar toe willen. De Filmkring is er voor iedereen in de LHBTI Community. De films die we gaan kijken zijn niet altijd Gay of Lesbo gerelateerd maar het kan wel.

Waarom neem je deel aan de Filmkring in Amsterdam? Het is een leuke manier om naar de film te gaan en na de film kan je na de film nog gezellig nababbelen met andere mensen van de kringen.

De opzet is zo divers mogelijk, we willen dus ook zo veel mogelijk verschillende locaties aan doen om jullie ook juist bekend te maken met al die bioscopen in Amsterdam die je nog niet kent of juist vergeten was dat ze bestonden. Verder is zoals de intro al zegt het type film iedere keer anders zodat we voor iedereen leuke films in ons aanbod hebben.

Doelgroep van deze kring:

Deze kring is voor jong en oud man vrouw of ben je er nog niet uit geen probleem.

Geen Kringen lid geen probleem!

Ben je geen lid van de kringen? Dat maakt niet uit schrijf je gewoon in voor de filmkring en wij sturen je de informatie over de komende kring toe. Daarna kan je beslissen of je blijvend aanhaakt. Meer informatie over de kringen Amsterdam. Ga naar onze regio pagina.

Aanmelden voor de Film Kring Amsterdam

Agenda van de film Kring

Hieronder vind je een selectie van de komende data en de komende film.

Maandag 6 maart 19:15

Tar

Van schrijver-producent-regisseur Todd Field komt Tár, met in de hoofdrol Cate Blanchett als Lydia Tár, de grensverleggende dirigent van een groot Duits orkest. We ontmoeten Tár op het hoogtepunt van haar carrière, terwijl ze zowel een boekpresentatie als de langverwachte live uitvoering van Mahlers Vijfde Symfonie voorbereidt. In de daaropvolgende weken begint haar leven zich op een bijzonder moderne manier te ontrafelen. Het resultaat is een verschroeiend onderzoek naar macht en de impact en duurzaamheid ervan in de huidige samenleving. Lees meer op filmtotaal

Reserveer nu

Agenda:

  • Ma. 3 April
  • ma. 1 mei
Schrijf je nu in!

Ontvang de nieuwsbrief en weet wat er draait...

Iedere eerste maandag van de maand, de leukste afspraak die je met jezelf en andere maakt!