Zomermidweek voor singles in landhuis Kippenburg

Gayslowdating organiseert van 15-19 augustus a.s. een midweek in een historisch landhuis in de prachtige omgeving van het bos- en waterrijke Gaasterland (Zuidwest Friesland). De plek is voor gays zeer speciaal omdat de film ‘Voor een verloren soldaat’ van Rudi van Dantzig zich op deze plek afspeelde. Dit verhaal gaat over de liefde tussen een jonge oorlogsevacué en een Canadese soldaat. Natuurlijk gaan we deze film ook tijdens het verblijf tonen.

Geheel in de stijl van Gayslowdating is er een programma met culturele en sportieve activiteiten met volop gelegenheid  tot ontmoeting en onthaasting. Het programma wordt in overleg met de groep ingevuld; zoals fietsen, wandelen, kanoën/zeilen, rondleiding in Molkwerum, bezoek Hindelopen/Stavoren.

 Het landhuis heeft 7 slaapkamers en een aantal bedsteden. We gaan ervan uit dat er maximaal 10 mannen binnen kunnen slapen en maximaal 6 buiten kunnen kamperen. Verder is het sanitair eenvoudig en ademen de verschillende ruimtes de sfeer van het verleden met een keuken in het souterrain en een groepskamer op de eerste verdieping met openslaande deuren met een prachtig uitzicht op het 11-stedentocht riviertje De Luts. Achter het landhuis is een kampeer terreintje voor mannen die met de tent willen komen.

 Meer informatie over o.a. de kosten etc. of aanmelden kan via info@gayslowdating.nl

Gayslowdating

GSD valt onder stichting g-id en heeft tot doel om single homomannen via culturele en sportieve activiteiten in contact met elkaar te brengen. Het betreft een vrijwilligersnetwerk waarbij inmiddels zo’n 1200 mannen zijn aangesloten. Meer informatie is te vinden op: www.gayslowdating.nl.