Presentatie Utrecht Canal Pride

De voorbereidingen zijn in volle gang voor de eerste Utrecht Canal Pride. Tijdens het openingsweekend van het Midzomergracht festival op zaterdag 17 juni 2017 zal deze plaatsvinden. Alle van huis uit LHBT organisaties worden uitgenodigd om hier aan deel te nemen om een mooie gevarieerde parade te vormen door de Utrechtse grachten. Iedereen die geïnteresseerd is wordt hierbij uitgenodigd voor de bijeenkomst waarbij UCP zijn plannen zal presenteren. Daarna is er alle ruimte voor vragen aan de organisatie. Ook input vanuit de aanwezigen zal worden gewaardeerd. We hopen iedereen te zien op zaterdagmiddag 17 december om 17.00 uur in Cafe Kalff aan de Oudegracht 47 in Utrecht.

De Kringen zal er zeker bij zijn om te horen wat de plannen zijn. We houden jullie op de hoogte.

https://www.facebook.com/events/1117031558411208/