Illustratie Kringenbootje van papier

Het thema van de Kringenboot

Een werkgroep van vier vrijwilligers is al sinds januari bezig om alles geregeld te krijgen voor de Kringenboot. Er komt dan ook heel wat bij kijken voordat we op 17 juni mee kunnen varen tijdens de Utrecht Canal Pride. Waaronder het bepalen van een thema en hoe we dat uit gaan beelden.
De leden van de werkgroep komen om de paar weken samen om alle lopende zaken te bespreken. En nu de diverse deadlines naderen zien ze elkaar natuurlijk steeds vaker en hebben inmiddels dan ook dagelijks contact via WhatsApp en e-mail.

Hebben we echt een thema voor de Kringenboot? Jazeker!

Hoewel de boot zelf vooral heel herkenbaar de identiteit van De Kringen zal uitstralen hebben we een manier gevonden om in te haken op de recente actualiteit maar ook uit te beelden voor dat waar De Kringen voor staan.
Dit thema werd ons een tijdje terug al aangereikt door een enthousiast kringlid die zelf ook mee wil varen. En dat hebben we als werkgroep in dank aanvaard.
Wil je weten wat het thema gaat worden? Houd dan onze berichtgeving in de gaten. Want we lichten binnenkort een tipje van de sluier op!

Wil je nog meer lezen over onze boot en de deelname aan Utrecht Canal Pride?
Kijk dan op onze site.

Meld je hier aan voor de Kringenboot > Link <