11-05-2022

Regio Amsterdam: Activiteiten en goed nieuws

In Amsterdam heeft iedereen weer energie om nieuwe dingen te gaan ondernemen, ook wij bij de Kringen. Vandaar dat we met goed nieuws en leuke activiteiten voor iedereen komen. Wij hopen dit jaar meer interactie tussen kringen te kunnen bieden en het laagdrempeliger maken voor mensen om kennis te maken met de kringen.

Activiteiten:

Zondag 19 juni: Amsterdam Roze wandeling

Op zondagmiddag 19 juni organiseren de Amsterdamse Kringen van 14.00 – 16.00 uur opnieuw een historische ‘roze’ wandeling door de binnenstad van de hoofdstad. Aansluitend is er – ook voor niet-wandelaars – een kringenborrel in café Queenshead op de Zeedijk. (Gratis voor kring leden en niet kring leden)

Meer info en aanmelden

Nieuw concept: Film Kring

Een kring voor iedereen, als je al bij de Kringen bent dan kan je gewoon gezellig met je hele kring naar de Film Kring komen. Ben je nog geen lid? Dan is dit een leuke manier om een keer een kijkje bij de kringen te komen nemen. Iedere 1e maandag van de maand organiseren wij een Film avond, na de film doen we nog een drankje in de buurt om gezellig over de kring na te kunnen babbelen. Ook willen we graag met de roze filmdagen wat extra avonden organiseren en ook de Roze films in ons aanbod meenemen.

Goed nieuws:

Nieuwe Jongeren kring Amsterdam

In januari voor het eerst bij elkaar, de nieuwe Jongeren doe kring die we gestart is. Hier wordt er iedere maand een nieuwe activiteit gehouden, denk dan aan Bowlen, karaoke, de film, lekker uit eten of een andere activiteit. Iedere keer de zelfde groep maar een andere activiteit. Een leuke groep jongens meiden mannen / vrouwen van 18 – 32 jaar.

Meer weten over de regio Amsterdam?

Kom naar de regio pagina en bekijk alle kringen die er al zijn.

Blijf op andere manieren op de hoogte dan alleen deze pagina:

Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven: 

Andere manieren: