12-09-2020 Mannenkringen Zuid-Holland organiseren activiteiten

De Kringen brengt mensen samen

 

ūüė∑¬†Mannenkringen Zuid-Holland stellen strandwandeling uit.
De eerder aangekondigde strandwandeling van 4 oktober a.s. is helaas uitgesteld vanwege de aangescherpte maatregelen van het RVIM. Ook hier werpt corona dus roet in het eten.

De Kringen is dé plek om andere lhbti-plussers in te ontmoeten. Een echte gaycommunity die mensen samenbrengt. En niet alleen voor diepgravende gesprekken maar ook om met elkaar volop te genieten van gezellige borrels, lekkere etentjes, leuke uitstapjes, meeslepend theater, inspirerende cultuur etc. In Zuid-Holland kan dit nu ook kring-overschrijdend voor homo- en bi-mannen. 

Elkaar ontmoeten gebeurd natuurlijk al lang op kleine schaal in de kringen. Maar hoe leuk zou het niet zijn als dat regelmatig zou kunnen in een breder verband met andere kringen? Gewoon naast de reguliere kringavonden van je eigen kring andere mannen ontmoeten. Des te mooier is het dat nu kringleiders van drie Zuid-Hollandse regio’s ¬†het initiatief hebben genomen om leuke activiteiten voor een grotere groep mannen te organiseren.

Ontmoet anderen buiten je eigen kring

Sta je open om andere homo’s te ontmoeten en heb je zin om regelmatig af te spreken voor een ontspannen middag of een gezellig avondje uit?
Willem Hazekamp (mannenkringen Leiden), Jan Willem Meijer (mannenkringen Haaglanden) en  Cees Vlasblom (mannenkringen Rotterdam Rijnmond) hebben de handen ineengeslagen om regelmatig activiteiten te organiseren.

Elke eerste zaterdag- of zondag van de maand

Vanaf oktober gaan ze op elke eerste zaterdag- of zondag van de maand een activiteit organiseren voor leden van de mannenkringen in Zuid-Holland.
Denk daarbij aan (strand)wandelingen, fietstochten, bezoekjes aan film(huis), museum, barbecue, bezoekjes aan Gouda bij Kaarslicht, de Wereldhavendagen, workshops, toneel, etc. etc.. Deelname is gratis, je betaalt zelf voor eventuele hapjes, drankjes, toegangskaarten, etc. De activiteiten zijn speciaal voor leden van de mannenkringen in Zuid-Holland, maar ben je lid van een kring elders, en wil je meedoen, of ben je nog geen lid van een kring, dan ben je ook van harte welkom.

Heb je zin om mee te doen? Meld je dan snel aan!

Op zondag 4 oktober gaan we sportief van start, met een strandwandeling vanuit Scheveningen. We verzamelen tussen 13.45-14.00 bij de uitgang van de Palace Promenade, op de hoek bij Bart Smit. Bij slecht weer hebben we een alternatief achter de hand….

Wil je mee met deze wandeling? Stuur dan een mailtje naar info@dekringen.nl of een appje naar Willem Hazekamp, 06-50646556.
Via hem kun je je ook aanmelden voor de Whatsapp-groep waarin ze de activiteiten aankondigen. En heb je zelf een idee voor een leuke activiteit, laat het weten!

NB: en natuurlijk houden wij rekening met de COVID-19 regels van het RIVM ‚Äď een gepaste afstand van 1.5 meter is bij deze activiteiten goed mogelijk.