12-03-2022 Nieuw materiaal voor onze publiciteitscampagne

Een stralende filmdag

Yes, het is zeer goed gelukt. 5 Maart jl. was een stralende filmdag. Het beeldmateriaal voor de promotiecampagne van De Kringen is opgenomen en het is een enorm toffe dag geworden.

Over het weer hadden we niks te klagen. Een stralende zon, deze zaterdag. Evenals de perfecte locatie, het huis van Marleen. Zij had het huis  voor de filmopnames ter beschikking gesteld. Er was een goede samenwerking tussen de bestuursleden. Katherine en Steven waren de kartrekkers bij het zoeken van figuranten en Gerrit nam de administratieve kant voor zijn rekening.

Ruim acht shoots zijn er gemaakt in wisselende samenstellingen van de figuranten. Iedere figurant kon zich even een filmster wanen. En uit de uitgewisselde ervaringen tijdens de lekkere lunch werd duidelijk dat iedereen enthousiast was en dit filmavontuur niet had willen missen. Al was het wel even wennen, een diner om 9.00u ’s ochtends met een glas rode wijn.

We zijn ontzettend blij met de deelname van de studenten van studentenvereniging U.S.H.V. Anteros uit Utrecht en de spelers van Live Your Story. Niets dan lof en waardering voor deze jongeren die een bijdrage wilden leveren aan onze campagne om de bekendheid van De Kringen te vergroten en het imago op te frissen. En niet te vergeten onze eigen kringleden, die zeer enthousiast waren en vol passie bij een knapperend haardvuur een heuse kringavond op klaarlichte dag hadden.

Als bestuur zijn we erg tevreden dat we op deze dag een concrete stap hebben gemaakt in het campagneproces. Het is gelukt om meer dan voldoende beeldmateriaal te schieten om daaruit mooie campagnefilmpjes te kunnen laten maken.

Nu is het wachten op de eerste montage van de filmbeelden. We staan te springen om het te delen.