22-12-2022 Sfeerimpressie

Eerste ontmoetings avond COC-Rotterdam regio Gorinchem

Het COC Rotterdam regio Gorinchem heeft zijn eerste ontmoetingsavond gehad op 19 november j.l.  Het COC vond het een goed idee om de krachten te bundelen met De Kringen. Misschien dat we samen activiteiten kunnen organiseren in deze regio.

Samen met een kringlid van zijn Kring is Rob van der Sanden (bestuurslid) naar Gorinchem gegaan om contact te leggen met de organisatoren en een impressie te krijgen. En om ze een hart onder de riem te steken voor dit initiatief.

Het was een open inloopavond in de Bunker aan de Vijfde Uitgang 3-5 te Gorinchem die van 20.00 tot 23.00 uur zou duren. Het was even zoeken naar de ingang maar eenmaal binnen bleek het om een soos-achtige ruimte te gaan met een bar en wat statafels. Achter de bar stonden de initiatiefnemer Robin en Jeroen van het COC. De sfeer was ontspannen en er was wat muziek op de achtergrond en de sfeerverlichting deed de rest. De drankjes waren schappelijk geprijsd. Ook de opkomst was voor de eerste avond redelijk en de mensen die op de oproep afgekomen waren, praatten wat met elkaar in een gemoedelijke sfeer. Het was ook niet moeilijk om contacten te leggen en iedereen bleef goed hangen.

Over het organiseren van een activiteit is nog niet gesproken maar dat hing ook een beetje van de opkomst, de komende keren, af. De bedoeling is dan ook om dit maandelijks te organiseren en hierdoor een vaste aanhang te kweken dat uit kan groeien tot meer in de toekomst.

Voor wie in de omgeving woont is dit een goede manier om contacten te leggen zonder zich in het echte uitgaansleven te hoeven storten. Voor een toekomstige samenwerking met De Kringen is dit misschien een goed begin. Hou dus de facebook pagina van het COC-Gorinchem in de gaten.

Wij wensen Robin en Jeroen dan ook veel succes.