20-02-2022

Kringleiders gezocht

De Kringen is bezig om haar naamsbekendheid te vergroten en te vernieuwen, zodat we beter vindbaar zullen zijn voor mensen die zich graag bij De Kringen willen aansluiten. Komend jaar gaat een landelijke PR-campagne van start om de bekendheid van onze organisatie te vergroten. Daarmee hoopt het bestuur van De Kringen dat meer mensen onze organisatie sneller en beter kunnen vinden en zich zullen aansluiten bij De Kringen.

Het netwerk aan kringen zal in alle provincies van Nederland worden uitgebreid en we zullen vindbaarder worden voor mensen die behoefte hebben om andere LHBT+ers te ontmoeten. Daarom is het bestuur van De Kringen op zoek naar nieuwe Kringleiders. Heb jij interesse om Kringleider te worden in jouw regio en ons LHBTI+ netwerk te vergroten? Lees dan verder.

Kringleider zijn betekent met name dat je kennismakingsgesprekken voert met toekomstige kringleden, dat je bijeenkomsten in goede banen leidt en dat je een kleine administratie bijhoudt. Het kost dus weinig tijd.

Is je interesse gewekt en wil je ook je bijdrage leveren aan het bevorderen van de naamsbekendheid van De Kringen en op maatschappelijk vlak een zinvolle bijdrage leveren? Meld je aan via info@dekringen.nl. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek en we bespreken de mogelijkheden met je.

Het bestuur van De Kringen