10-10-2021 Voor jongeren van 18 tot 30 jaar

Nieuwe Jongerenkring in Amsterdam

Home / Nieuws / Nieuwe Jongerenkring in Amsterdam

Men is in Amsterdam druk bezig met het oprichten van een nieuwe Jongerenkring. Dit zou ook wel eens wat voor jou kunnen zijn!
In deze nieuwe Jongerenkring brengen we LHBTIQ+mensen met elkaar in contact door in een kleine groep (een kring) regelmatig gezellig samen te komen en waarin je andere LHBTIQ+mensen leert kennen. Zo leer jij jezelf misschien hierdoor ook wel een beetje beter kennen.

Het profiel van de nieuw op te starten Amsterdamse Jongerenkring

Gezelligheid en het opdoen van sociale contacten tussen jonge mensen van diverse pluimage staat voorop. Of je al uit de kast bent of niet is daarbij niet van belang.

• Deze kring is voor: LHBTIQ+ers (M/V/X )
• Leeftijd: 18 – 30 jaar
• Woonachtig in Amsterdam of omgeving
• De kring komt één keer in de 4 weken samen in Amsterdam
• Start datum hangt af van het aantal inschrijvingen. Maar we hopen zo snel mogelijk

Meer informatie of direct al aanmelden voor de Jongerenkring?

Misschien wil je eerst nog even wat meer weten over deze nieuwe Jongerenkring. Dat kan als je contact op neemt met de coördinator van De Kringen Amsterdam of de lokale coördinator van de Jongerenkringen. Hun contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummers) vind je op deze pagina in onze site.
Maar je kunt ook gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina. Wel zo gemakkelijk.

Over de kringen en De Kringen

Wat is een kring eigenlijk? Het is in de eerste plaats vooral een groep LHBTIQI+ mensen die samenkomt voor een gezellige avondje dat men onderling zelf organiseert.
Houdt je kring van uitgaan en socializen? Dan is dat jullie kring.
Houdt jullie groep van een stevige discussie, dan kan er ook een politieke discussie op het programma staan. Dit profiel ontstaat op een natuurlijke manier. Hierdoor is het concept van een kring interessant voor iedereen.
Naast de lokale kringen is er de landelijke organisatie De Kringen. Deze heeft tot doel zoveel mogelijk mensen elkaar te laten ontmoeten in een locale kring. Dat doet ze onder andere door het faciliteren van de kringen en deze te ondersteunen.
Het leuke is dat De Kringen zo mensen samenbrengt die je anders niet zo snel zou ontmoeten. Daarin zit juist het succes en de kracht van De Kringen.
Kijk voor meer informatie op onze site www.dekringen.nl 

Aanmeldformulier Amsterdam